O nama

Mi imamo jedan cilj

Da obezbedimo najviši kvalitet
na vašim trpezama

P.U.T.R. „PILE“ sa sedštem u Trsteniku je domaća firma sa 10 godina uspešne poslovne tradicije. Predstavlja jednog od vodećih proizvođača i distributera živinskog mesa i mesnih prerađevina.

Trenutno imamo devet maloprodajnih objekata i široku veleprodajnu mrežu. Raspolažemo savremenim transportnim vozilima, opremljenim rashladnim sistemima kako bi se održao kvalitet proizvoda koji se transportuju.

April 2008
Istorijat firme
PUTR Pile Registrovano u APR
Prilikom registracije firma PUTR „PILE“ je kao svoju delatnost registovala da se bavi  proizvodnjom jednodnevnih pilića od sopstvenog matičnog jata, tovom pilića kod kooperanata sa kojima ima ugovorom definisane odnose, proizvodnjom hrane za tov ili nabavkom koncentrata, klanjem pilića, čišćenjem, obradom.
2008
Jun 2008
Otvaranje maloprodaje
Otvaranje maloprodaje

Otvoren prvi maloprodajni objekat u Trsteniku. Tokom postojanja radnja je od gajenja, klanja i obrade u domaćoj radinosti prerasla u poluindustrijsku proizvodnju sa mrežom prodajnih lokala uzetih u zakup.

Januar 2011
Izgradnja nove zgrade
Proširivanje proizvodnih kapaciteta
U razradi investicioni projekat izgradnje savremene zgrade sa automatizovanom opremom čija je realizacija završena u septembru 2014. godine.
April 2016
Početak proizvodnje barenih proizvoda
Proizvodnja viršli i salami

2016 godine klanica Pile Trstenike započinje  proizvodnju barenih proizvoda (viršle, salame) i povećava se broj kupaca u veleprodaji.

Septembar 2018
Proširenje kapaciteta klanice
Proširenje klanice
Proširujemo kapacitet klanice sa 200 kom/h na 1000 kom/h