O nama

Mi imamo jedan cilj

Da obezbedimo najviši kvalitet
na vašim trpezama

P.U.T.R. „PILE“ sa sedštem u Trsteniku je domaća firma sa 10 godina uspešne poslovne tradicije. Predstavlja jednog od vodećih proizvođača i distributera živinskog mesa i mesnih prerađevina.

Trenutno imamo osam maloprodajnih objekata i široku veleprodajnu mrežu. Raspolažemo savremenim transportnim vozilima, opremljenim rashladnim sistemima kako bi se održao kvalitet proizvoda koji se transportuju.

April 2008 Istorijat firme
PUTR Pile Registrovano u APR
Prilikom registracije firma PUTR „PILE“ je kao svoju delatnost registovala da se bavi proizvodnjom jednodnevnih pilića od sopstvenog matičnog jata, tovom pilića kod kooperanata sa kojima ima ugovorom definisane odnose, proizvodnjom hrane za tov ili nabavkom koncentrata, klanjem pilića, čišćenjem, obradom.
2008
Jun 2008 Otvaranje maloprodaje
Otvaranje maloprodaje

Otvoren prvi maloprodajni objekat u Trsteniku. Tokom postojanja radnja je od gajenja, klanja i obrade u domaćoj radinosti prerasla u poluindustrijsku proizvodnju sa mrežom prodajnih lokala uzetih u zakup.

Januar 2011 Izgradnja nove zgrade
Proširivanje proizvodnih kapaciteta
U razradi investicioni projekat izgradnje savremene zgrade sa automatizovanom opremom čija je realizacija završena u septembru 2014. godine.
April 2016 Početak proizvodnje barenih proizvoda
Proizvodnja viršli i salami

2016 godine klanica Pile Trstenike započinje proizvodnju barenih proizvoda (viršle, salame) i povećava se broj kupaca u veleprodaji.

Septembar 2018 Proširenje kapaciteta klanice
Proširenje klanice
Proširujemo kapacitet klanice sa 200 kom/h na 1000 kom/h